C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FACEBOOK
Sorry and kenduri
Tuesday, 13 January 2015 • 06:55 • 0 comments
Assalamualaikum.
Hi there! ✋

First of all, sorry sebab tak aktif blog. Chatbox pun banyak tak balas. :( Saya sibuk, maaf.

In Shaa Allah Tizz akan lagi aktif in the future. I'll try. And for my followers, thanks for following me. 💜 😘

Okey dahh. Kita tutup pasal tu. Sambung ceritaa.

Last week's ✌
 Selamat pengantin baru Adila! Thanks for being my friend yang nak kata rapat tu tak sangat tapi bolehlah~ May Allah bless you and your husband. Dapat anak jangan nakal-nakal, hihi. 





Jawapan soalan Hazimah
Thursday, 30 October 2014 • 06:11 • 0 comments
Assalamualaikum! Ehh ada orang bagi soalanlah. Amboi, mentang-mentang exam aku dah habis, nak tambah beban ya?! Hahaha... xD *sorry Hazimah, patutnya jawab soalan ni hari tu. Tapi mengantuk sangat waktu tu, hehe* Ok lah dah tak ada masa, lepas ni ada kerja penting. Bersemangat ni nak jawab soalan! (sila contohi saya) So lets get started!

1. Apa yang menariknya tentang blog anda? Senaraikan sebanyak yang mungkin.
   
FYI, *ceh* my blog ni ada macam-macam tau! Ada luahan perasaan suka duka, ada giveaway..           Lengkap semuanya!

2. Apakah perkara yang paling lawak yang pernah terjadi pada anda?
    Mengiakan kata-kata kawan yang mengatakan pocong berwarna-warni. 

3. Senaraikan blog yang anda rasakan comel ^^
    Emmm... terlalu banyak. :3

4. Tuliskan dua blog kegemaran anda.

    - Dear Oh-Well-Paper
    - Hazimah :p
5. Apakah hadiah yang paling bermakna untuk anda?

    Kasih sayang of course.
6. Anda adalah anak keberapa?

    Ketigarians~
7. Apakah yang pernah anda lakukan dengan 10 sen?

    Sapu dan masukkan ke dalam tong sampah! xD 
8. Apakah erti SAHABAT bagi anda?
    Sahabat ialah seorang rakan yang baik. Juga prihatin menolong rakan yang lain. Berada bersama tidak kira susah atau senang.


 9. Apakah tujuan anda berblogging?
    Untuk menaiktaraf nama Tizz Tiranah dan juga berkongsi cerita.
10. Apakah perkara yang ingin sekali anda lakukan?

      Travel around the world.
11. Nyatakan komen anda terhadap blog Hazimah ^^
     Comel! Sesuai dengan Hazimah. ^_________^ Entry pun best, senang kata semuanya   MANTIPTOP.

Cikgu, boleh dapat markah penuh tak? 

Meningkat.
Wednesday, 29 October 2014 • 06:20 • 2 comments
Yahoo!

Tizz dah perasan sesuatu.

Semenjak Tizz follow bermacam-macam blog (nak dekat 80), pageviews dah meningkat. Woohoo~ Ceh, padahal followers baru 30. Tak apalah, sekurang-kurangnya ada peningkatan.. kan? Betoi ka dak?

Di chatbox pun dah ramai tulis 'singgah' dah sebagainya. Gembira, sebab dah ramai lawat blog. :D *walaupun tak sempat nak balas satu-satu di chatbox*

Sesiapa yang sedang membaca bait-bait perkataan yang diungkapkan oleh saya sekarang ini, saya minta sesuatu, boleh? Tolong follow blog saya. ^____________^ Heheee. Kalau nak followback, beritahu di chatbox ataupun komen di entry ni, ok???

Kalau tak nak follow pun tak apa. :) Tizz tak paksa. Tapi kalau boleh followlah yaaa. Siapa follow, flying kiss satu. :*



PAST
MY WORDS;

"You can't have a better day tomorrow if you keep thinking about yesterday"


GIVE ME YOUR WORDS;



OTHERS;


>> Admin will be in the boarding school next year. So, maybe I can't always blogging.
10:06
13/06/14


>> Do follow me. :) Mention for a followback.
10:04 PM
13/06/14


>> Happy always and enjoy your life!
10:03 PM
13/06/14

BLOG ARCHIVE;

  • Sorry and kenduri
  • Jawapan soalan Hazimah
  • Meningkat.
  • PERHATIAN!
  • Kata-kata
  • Birthday Giveaway by EshaZara
  • UPSR dah tamat.
  • Cerita Hati.
  • Angan.
  • For the first time in forever.