C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FACEBOOK
Jawapan soalan Hazimah
Thursday, 30 October 2014 • 06:11 • 0 comments
Assalamualaikum! Ehh ada orang bagi soalanlah. Amboi, mentang-mentang exam aku dah habis, nak tambah beban ya?! Hahaha... xD *sorry Hazimah, patutnya jawab soalan ni hari tu. Tapi mengantuk sangat waktu tu, hehe* Ok lah dah tak ada masa, lepas ni ada kerja penting. Bersemangat ni nak jawab soalan! (sila contohi saya) So lets get started!

1. Apa yang menariknya tentang blog anda? Senaraikan sebanyak yang mungkin.
   
FYI, *ceh* my blog ni ada macam-macam tau! Ada luahan perasaan suka duka, ada giveaway..           Lengkap semuanya!

2. Apakah perkara yang paling lawak yang pernah terjadi pada anda?
    Mengiakan kata-kata kawan yang mengatakan pocong berwarna-warni. 

3. Senaraikan blog yang anda rasakan comel ^^
    Emmm... terlalu banyak. :3

4. Tuliskan dua blog kegemaran anda.

    - Dear Oh-Well-Paper
    - Hazimah :p
5. Apakah hadiah yang paling bermakna untuk anda?

    Kasih sayang of course.
6. Anda adalah anak keberapa?

    Ketigarians~
7. Apakah yang pernah anda lakukan dengan 10 sen?

    Sapu dan masukkan ke dalam tong sampah! xD 
8. Apakah erti SAHABAT bagi anda?
    Sahabat ialah seorang rakan yang baik. Juga prihatin menolong rakan yang lain. Berada bersama tidak kira susah atau senang.


 9. Apakah tujuan anda berblogging?
    Untuk menaiktaraf nama Tizz Tiranah dan juga berkongsi cerita.
10. Apakah perkara yang ingin sekali anda lakukan?

      Travel around the world.
11. Nyatakan komen anda terhadap blog Hazimah ^^
     Comel! Sesuai dengan Hazimah. ^_________^ Entry pun best, senang kata semuanya   MANTIPTOP.

Cikgu, boleh dapat markah penuh tak? 


PASTFUTURE
MY WORDS;

"You can't have a better day tomorrow if you keep thinking about yesterday"


GIVE ME YOUR WORDS;



OTHERS;


>> Admin will be in the boarding school next year. So, maybe I can't always blogging.
10:06
13/06/14


>> Do follow me. :) Mention for a followback.
10:04 PM
13/06/14


>> Happy always and enjoy your life!
10:03 PM
13/06/14

BLOG ARCHIVE;

  • Meningkat.
  • PERHATIAN!
  • Kata-kata
  • Birthday Giveaway by EshaZara
  • UPSR dah tamat.
  • Cerita Hati.
  • Angan.
  • For the first time in forever.
  • BANDAR GULA-GULA.
  • Cabaran.