C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS FACEBOOK
Kata-kata
Sunday, 26 October 2014 • 06:53 • 0 comments
Huih huih huih! Barulah terkedek-kedek macam itik pulang petang malam kan..? Sorry sebab dah lama tak post tentang diriku ini. Eceh. Bukan apa, banyak sangat giveaway dan segmen yang Tizz masuk. Tujuannya apa lagi? HADIAH mehhhh. Hoho. :3

Bila scroll blog balik, macam blog bergiveaway dan bersegmen lah pula.. Macam tak ada tentang diri langsung. Rasa macam bukan blog sebenar.... Jadi Tizz akan pastikan post tentang diri dan segmen sama rata.

Kepada yang minta Tizz follow balik, minta di chatbox yaa. ^_____^ Tizz pasti akan mengfollowmu, jika dirimu meminta kepadaku! Tu diaaaaa, kahkah. xD

Okelah, kalau ada apa-apa soalan, jangan malu-malu jangan segan-segan. Tizz In Shaa  Allah akan jawab~

Sekiann,
Tizz Tiranah cantik menawan tertawan kenapa teringin nak lawan?


PASTFUTURE
MY WORDS;

"You can't have a better day tomorrow if you keep thinking about yesterday"


GIVE ME YOUR WORDS;



OTHERS;


>> Admin will be in the boarding school next year. So, maybe I can't always blogging.
10:06
13/06/14


>> Do follow me. :) Mention for a followback.
10:04 PM
13/06/14


>> Happy always and enjoy your life!
10:03 PM
13/06/14

BLOG ARCHIVE;

  • Birthday Giveaway by EshaZara
  • UPSR dah tamat.
  • Cerita Hati.
  • Angan.
  • For the first time in forever.
  • BANDAR GULA-GULA.
  • Cabaran.
  • Title : -
  • Birthday Dress
  • Tiada tajuk.